om mig

Ina Luise Vittrup Brixen
ivb@visuelt.dk
Tlf: 22 77 70 52
Placering: 2670, Mosede Strand

Min grafiske værktøjskasse er både solid og vedligeholdt. I mere end 20 år har jeg arbejdet med kreative processer, grafisk design, web-design, brand- formidling/building, produkt- og idéudvikling samt design og eksekvering af kampagner generelt.

Jeg er stærk både offline og online, og besidder en bred vifte af kompetencer. Jeg styrer sikkert tryksager fra start til slut, designer alt fra logo, ikoner, brochurer m.m. til websites & webshops.

Jeg arbejder grundigt, sikkert og detaljeorienteret – men er også en afslutter.

Sammen med min mand driver jeg VISUELT design & content, og vi er to kreative ildsjæle. Vi har en solid værktøjskasse, masser af erfaring og øje for de gode løsninger, når det gælder webdesign, grafisk design, visuel identitet og content creation generelt.

Vi arbejder sammen på projekterne når opgaverne kræver det, men arbejder også individuelt med egne kunder og freelanceprojekter.

Jeg har været en del af flere start-ups, og elsker i den grad iværksætteri. Den energi man finder i start-up miljøet er fantastisk.

Jeg var bl.a. med til at starte Toddler Copenhagen i 2008, udfra den unikke idé og det smukke design af et ergonomisk børnebestik. I 2010 kunne vi præsentere det første Toddler produkt. Efterfølgende blev produktserien udvidet til også at indeholde kop, tallerken og skål, stadig med samme egenskaber omkring ergonomi og funktionalitet. Bestikke vandt både Red Dot Design Award og Formland prisen.

I 2013 rejste min mand og jeg på verdens fedeste og hårdeste iværksætter-eventyr. Vi startede eniito.com. En Markedsplads for up-coming nordiske designere. I sommeren 2019 måtte vi desværre lukke den igen. Vi var ellers SÅ godt på vej. Vi var finalister til Danish Design Award 2 gange. Solgte produkter fra flere hundrede nordiske designere til hele verden. Vi havde 18 danske designere med på en kæmpe design udstilling i Shanghai sammen med Design Denmark. Vi kom i TV2news. Blev inviteret til at holde foredrag mm. Vi var alle steder og det var MEGA fedt. Men nogen gange er det bare ikke nok, når modstanden og udfordringerne bliver for store, og man bliver ramt af omstændigheder man ikke selv er herrer over. Men det var SÅ FEDT, og jeg ville ikke tvivle et øjeblik ved at gøre det igen.

BONUS INFO

Jeg er 43 somre, gift og har 2 børn. Jeg er kreativ og iderig på mange niveauer, og har altid gang i forskellige projekter. Jeg går op i design og iværksætteri, og har bl.a instagram kontoen @miss.inaluise, hvor design, livsstil og hverdagsglimt er omdrejningspunktet.

Nyder gå-ture ved vandet hvor jeg finder inspiration og tænker tanker.

Jeg tror på en stærk krop og et stærkt sind, men elsker skam også hyggelige stunder med god vin og mad.

– God til at optimere
– Ansvarlig
– Har overblik
– God til at motivere
– Nysgerrig
– Sprudlende
– Entusiastisk
– Ærlig
– Ordentlig
– Optimistisk

Lad os starte noget nyt

Klar til at gøre drømmene til virkelighed?
Send mig et par linjer, og sammen finder vi ud af, hvad vi gør herfra.