22 77 70 52 ivb@visuelt.dk

om mig

Ina Luise Vittrup Brixen
ivb@visuelt.dk
Tlf: 22 77 70 52
Placering: 2670, Mosede Strand

Jeg er stærk både offline og online, og besidder en bred vifte af kompetencer. Jeg styrer sikkert tryksager fra start til slut, designer alt fra logo, ikoner, brochurer m.m. til websites & webshops.

Jeg kan eksekvere kampagner, opsætte nyhedsbreve, social media, projektledelse etc. Jeg arbejder grundigt, sikkert og detaljeorienteret, men er også effektiv. Jeg elsker, at være med i udviklingsprojekter hvor ens idéer kan komme til udtryk. Jeg har arbejdet med både større og mindre projekter, og er både god til at tænke kreativt og ud af boksen, samt at følge eksisterende designguides.

Der er temmelig meget krudt i mig. Jeg besidder på alle måder et positivt sind, og formår at sprede god stemning og glæde. Jeg er top-engageret og meget nem at arbejde sammen med. Men jeg er også ærlig og realistisk.

BONUS INFO

Jeg er 42 somre, gift og har 2 børn på 3 og 7. Nyder gå-ture ved vandet hvor vi bor, som effektivt renser mit hoved, og jeg tror på en stærk krop og et stærkt sind.

Jeg deler kærligheden til klassiske biler med min mand. Selv kører min mand 2 af slagsen. En Ford Mustang Fastback fra 1965 og en rå Porsche 911 fra 1973.

Derudover interesserer jeg mig for design og har bl.a instagram kontoen @miss.inaluise, hvor design, livstil og inspirerende hverdagsglimt er omdrejningspunktet

Lad os starte noget nyt

Klar til at gøre drømmene til virkelighed?
Send mig et par linjer, og sammen finder vi ud af, hvad vi gør herfra.