22 77 70 52 ivb@visuelt.dk

om mig

Ina Luise Vittrup Brixen
ivb@visuelt.dk
Tlf: 22 77 70 52
Placering: 2670, Mosede Strand

Jeg er stærk både offline og online, og besidder en bred vifte af kompetencer. Jeg styrer sikkert tryksager fra start til slut, designer alt fra logo, ikoner, brochurer m.m. til websites & webshops.

Jeg kan eksekvere kampagner, opsætte nyhedsbreve, social media, projektledelse etc. Jeg arbejder grundigt, sikkert og detaljeorienteret, men er også effektiv. Jeg elsker, at være med i udviklingsprojekter hvor ens idéer kan komme til udtryk. Jeg har arbejdet med både større og mindre projekter, og er både god til at tænke kreativt og ud af boksen, samt at følge eksisterende designguides.

Der er temmelig meget krudt i mig. Jeg besidder på alle måder et positivt sind, og formår at sprede god stemning og glæde. Jeg er top-engageret og meget nem at arbejde sammen med. Men jeg er også ærlig og realistisk.

BONUS INFO

Jeg er 43 somre, gift og har 2 børn. Jeg er kreativ og iderig på mange niveauer, og har altid gang i forskellige projekter. Jeg går op i design, indretning og iværksætteri, og har bl.a instagram kontoen @miss.inaluise, hvor design, livsstil og hverdagsglimt er omdrejningspunktet.

Nyder gå-ture ved vandet hvor jeg finder inspiration og tænker tanker.

Jeg tror på en stærk krop og et stærkt sind, men elsker skam også hyggelige stunder med god vin og mad.

Lad os starte noget nyt

Klar til at gøre drømmene til virkelighed?
Send mig et par linjer, og sammen finder vi ud af, hvad vi gør herfra.